> Download hier de versie in PDF

Vacature Accountmanager Stichting Starter
Heb je tijd over of ben je op zoek naar een aanvullende opdracht?
Wij zijn op zoek naar een gedreven enthousiaste collega die het leuk vindt om in de wereld van financieel adviseurs en woningmarktexperts ons concept te vertegenwoordigen.

Stichting Starter
Vanuit de ideële gedachte om personen de gelegenheid te geven zich goed te laten voor informeren rond alles wat komt kijken bij de koop van hun eerste of volgende woning, zijn de concepten van Stichting Starter ontstaan. Persoonlijk contact creëren tussen consumenten en lokale woningmarktexperts staan bij ons hoog in het vaandel. Juist door beide partijen met elkaar in contact te laten komen op een laagdrempelige manier, kunnen wij ons doel bereiken door de (toekomstige) woningeigenaar van goede informatie te voorzien bij het nemen van belangrijke beslissingen. Met inmiddels 10 jaar landelijke ervaring in het organiseren van ‘Starterscafés’, hebben wij recentelijk het tweede concept ‘Wooncafé’ live gezet. Doordat beide concepten vanuit een niet-commerciële gedachte zijn ontwikkeld, door personen die zich al jaren in de woningmarktbranche bevinden, maakt het werken vanuit Stichting Starter extra aantrekkelijk. Als team hebben wij de knowhow, spreken de taal van de opdrachtgever en ontzorgen we deze met de volledige begeleiding van onze concepten zodat zij zich met hun core business bezig kunnen blijven houden.

Accountmanager
Samen met het team van Stichting Starter ben je verantwoordelijk voor het succes van de Starterscafés en de Wooncafés die Stichting Starter door het hele land organiseert. Als accountmanager ben jij de contactpersoon voor partijen die lokaal actief middels een Starterscafé of Wooncafé een specifieke doelgroep wil bereiken. Vanuit je bestaande netwerk of vanuit onze connecties leg je hiervoor contacten en zorg je dat opdrachten binnen komen. Je collega’s nemen vervolgens de verdere begeleiding en organisatie voor hun rekening.
Het indelen van je tijd bepaal je zelf en je wordt per opdracht beloond. Je hebt alle vrijheid bij het vinden en enthousiasmeren van marktpartijen. Ben je bekend met de woningmarkt en ben jij telefonisch gedreven, heb je een prettige manier van communiceren en vind je het niet erg om op locatie ons concept te bespreken, dan zouden wij graag in contact komen met je. Omdat de verdiensten geen maandsalaris zullen vormen is dit met name een geschikte job voor iemand die tijd over heeft of op zoek is naar aanvullende inkomsten. Onze ervaring leert dat de tijd om tot opdracht te komen om een Starters- of Wooncafé te organiseren zeer varieert. Opdrachten houden elkaar in evenwicht, waardoor de totale beloning prima te noemen is.

Geïnteresseerd? Kop koffie drinken?
Je kunt bellen met Marcelle le Feber via 06-231 54 445 of een mail sturen naar marcelle@stichtingstarter.nl.