WCI180x180.2Marcelle le Feber

Initiatiefneemster/oprichter en bestuurder van Stichting Starter. Marcelle is haar loopbaan begonnen in de makelaardij en vervolgde deze in de financiële dienstverlening. Marcelle is erg betrokken bij de starter op de woningmarkt en maakt zich al jaren hard om juist voor deze groep op te komen. Met haar kenmerkende karaktereigenschappen zijnde, betrokkenheid, vakkennis, enthousiasme en doorzettingsvermogen heeft zij sinds 2008 vol passie al heel wat starters middels de befaamde Starterscafés voorzien van eerlijke en objectieve informatie.


WCI180x180.1Apoline Los

Apoline is het team Stichting Starter in 2010 komen versterken. Apoline heeft haar eigen communicatie en organisatiebureau. De kwaliteiten als het vlekkeloos organiseren van Starters- en Wooncafés of andere evenementen ten faveure van de starter op de woningmarkt is Apoline op het lijf geschreven. Ook haar contacten met vele grote organisaties in het onroerend goed zorgt ervoor dat Stichting Starter een goed en belangrijk netwerk heeft om de belangen van Stichting Starter zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen.


annegienAnnegien Hanemaaijer

Annegien is het team Stichting Starter in 2014 komen versterken. Annegien heeft jarenlange ervaring binnen de makelaardij en financiële dienstverlenging. Vanuit haar eigen expertise in de afgelopen jaren met het organiseren van Starters- en Wooncafés voor de makelaars- en hypotheekadvieskantoren heeft Annegien de overtuiging het inmiddels bewezen concept van de Stichting Starter enthousiast en doelgericht over te brengen op collega’s binnen de woningmarktbranche. Door haar communicatiekracht weet zij partijen door het hele land te enthousiasmeren en te begeleiden bij de organisatie van Starters- en Wooncafés.


2Bianca van Vugt

Bianca is het team van Stichting Starter komen versterken in 2016. Zij is een belangrijke spil bij de Starters- of Wooncafé als gastvrouw. Ze heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Ze is open, behulpzaam en enthousiast en daarmee weet ze de mensen op hun gemak te stellen. Om er voor te zorgen dat elke bezoeker prettig wordt ontvangen, uitleg krijgt over de opzet van een Starters- en Wooncafé, weet welke partijen aanwezig zijn en begeleid wordt bij de gesprekken en het in ontvangst nemen van de goodiebag is Bianca een topper.